1001 zgodba na menjalnici oblačil


Verjetno ima vsaka od nas v omari oblačila, ki smo jih kupile in nikoli ali pa redko kdaj nosile in kot protiutež “zgrešenim” nakupom se je rodila izmenjalnica oblačil znana kot iSwap, katerega idejni vodja je Sanja Marič. 4 dekleta, ki spominjajo na eno od verzij kultne serije Sex v mestu, so se tega projekta lotile s strastjo in tako redno organizirajo izmenjavo oblačil v Jam centru v Mariboru. Kolikor kosov oblačil prineseš, toliko kamenčkov dobiš in te menjaš za novo popestritev v svoji omari, pod sloganom “Prinesi lepo, da odneseš lepo.” Da gre za pravo žensko druženje, kjer ob kozarčku penine poklepetaš s prijateljicami in se pri tem zabavaš v dobri družbi, so tu še make up artisti in frizerji, da bo spomin ovekovečen pa še profesionalno fotografiranje. Torej tri muhe na en swap. Klikni na fotografijo in se sprehodi skozi galerijo.

Utrinki dogajanja iz menjalnice oblačil

Zgodbe o prijateljstvu

Tjaša in Suzana

Zgodba o prijateljstvu je zgodba Tjaše in Suzane. Prijateljici sta več kot 15 let in v tem času sta seveda prestali različne spremembe in odločitve, kar je samo okrepilo njun odnos. Pravo prijateljstvo je dragocen biser, ki ga je potrebno negovati z obeh strani in takšna je bila tudi njuna odločitev. Resnično me radosti, ko vidim, da takšne zgodbe še obstajajo in da vrednote, kot so predanost, zvestoba in zaupanje, ne izginjajo v mit. Hvala, Suzana in Tjaša in naj vajin vrt prijateljstva raste in cveti še naprej.

~~~

Jet in Eunice

Ena lepših zgodb nosi naslov Soul Sisters in govori o Jet in Eunice. Filipini so kraj, od koder prihaja Jet, Eunice pa prihaja iz Srednje Amerike in sta se čisto po naključju spoznali na spletnem omrežju Hi5, spletno omrežje pred prihodom Facebooka (kdo bi rekel, da je sploh bilo kaj pred fb). V glavnem njuna zgodba govori o tem, kako je Eunice iskala informacije o kvaliteti življenja v Sloveniji in čisto po naključju našla Jet, ki je v tem času že bivala tukaj. In tako sta se ne samo spoznali, ampak se je med njima razvila takšna povezava, ki jo vidiš le pri soul sisters.

~~~

Otkačenke

Almira Catovic - Otkačenke (1)

Bila je vroča poletna noč in nekje v centru mesta se je zgodil zločin. Modni zločin! In Otkačenke so pogumno vstopile v akcijo in reševanje obupne situacije znane skoraj vsaki ženski kot pandine oči a.k.a. okrog oči razmazana maskara. Oborožene z vlažilnimi robčki, kremo in pudrom so drzno in odločno odkorakale v noč.
Nevarne, drzne, pogumne, predane resnici in modi … O T K A Ć E N K E!
p.s. Obvladajo tudi petje, kvačkanje in ping-pong.

~~~

Zabavne zgodbe pred objektivom

Trio adijo ali ženska verzija glasbene skupine New kids on the block. Za osvežitev spomina klikni na: https://www.youtube.com/watch?v=ycZdVI-gQxs

So ljudje, ki ko se pojavijo v prostoru nosijo s seboj melodijo, ki je kot nekakšen soundtrack in odraža to kar so. In če se še spomniš melodije iz kultne serije Cheers in pesmi, where everybody knows your name; no, s podobno melodijo je zvenel frizer Marko, le s to razliko, da so se vse punce hotele fotografirati z njim.

Almira Catovic Zabavne zgodbe (13)

Ko sta se Lea in Vesna postavili pred objektiv, kakor da se je rodila odpičenost, dramatičnost in hkrati tista nežnost, ki jo prepoznaš, ko se srečajo podobne dušice. Pa ali bi šlo za hollywoodski film ali pa za najbolj resen sestanek na wall streetu, ti dve skupaj sta genialna kombinacija!

~~~

Porteti

In portreti, ki so nastali na dogodku; najmlajši obiskovalec pomladne menjalnice, ki nas je vse po vrsti raznežil, ima le štri mesece. Le kaj je lepšega, kot čudoviti mali biserčki v vsej svoji dišeči lepoti.

~~~

Sanja

Resnično je fascinantno videti, kako je enim potreben le en rekvizit, kot so sončna očala in se v trenutku prelevi v tem primeru v nekakšno žensko verzijo Magnifica.

In kakor se je zgodba začela, tako se je tudi končala, z igrivostjo, otkačenostjo in novimi podvigi. Hvala iswap teamu in vsem, ki ste prišli pred objektiv, se zabavali in igrali ter povedali svojo zgodbo.

~~~

Če želiš prejemati zanimive informacije, se lahko prijaviš na novičke s klikom na ikonico:

blogmailing-in-roka

kode

۞

P R E B E R I    Š E | Y O U   M I G T H   A L S O   L I K E

1-11-21-31-41-51-61-71-81-9

Kategorije:[EVENTS | Zgodilo se je], [PORTRAITS|Portreti]Oznake: , , , , , , , ,

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: