2. Živalce

 

The greatness of a nation and its moral progress
can be judged by the way its animals are treated.

Mahatma GandhiNaši štirinožni ljubljenčki imajo vsekakor posebno mesto v našem srcu, so kot družinski člani in nam prinašajo radost in veselje. Naj izjemne fotografije vaših ljubljenčkov krasijo vaš dom in negujejo dragocen spomin. Fotografiranje lahko poteka v okrilju čudovite narave, pri vas doma ali na vam posebni lokaciji z rekviziti ali brez. Fotografije prejmete v roku treh do petih dni, v digitalni obliki preko strani, ki omogoča enostaven prenos velikih datotek. Na izbiro je tudi oblikovanje foto knjige.

Preglednejši izbor fotografij je podan na spletni strani: ŽIVALCE.

Kontakt: info@almiracatovic.com

***

Psička Nelly je prava dama v zrelih letih, ki je kljub vremenskih izzivom pozirala kot izkušena top modelka in tako pričarala prelep ovekovečen spomin za njeno skrbnico: NELLY.

***

Pasmi Maine Coon nekateri pravijo tudi Ameriška gozdna mačka in izvira iz ZDA ter je ena izmed največjih in najstarejših pasemskih mačk na svetu. Za mačko Main Coon so tako, kot za rise značilni, čopki vrh ušes: PRAVLJIČNA HIŠKA IN 5 MUCKOV.

***

Ko je bila še dojenček, jo je nekdo vrgel v gozd in pustil da umre. Rešila jo je mimoidoča deklica, ki je mislila, da je videla miško, saj je psička bila tako majhna in tako je Minny dobila tudi ime. Napadana je bila s strani raznih parazitov in ljubeči ljudje so se trudili in jo rešili. Preko fb strani so ji iskali ljubeč dom in tako se je Minny iz Bosne preselila v Slovenijo, kjer se je s svojo milino, igrivostjo, borbenostjo in lepoto dotaknila številnih: MINNY.

***

Zgodba o Sanji in Seedu je zgodba upanja za vse psičke, ki iščejo ljubeč dom. In ravno takšnega je našel Seed, posvojenček, ki je imel na začetku kar nekaj ovir, namreč psiček je moral na rehabilitacijo zaradi zlomljene noge in prav tako je bilo veliko dela zaradi strahu pred drugimi psi. Ampak Sanja je neustrašno zavihala rokave in se z odločnostjo in ljubeznijo lotila pomagati Seedu, ne samo s pravilno vzgojo, ampak tudi, da premaga travmatične zgodnje izkušnje: SEED.Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: