About me | Raziskovalka takšnih in drugačnih svetov


Raziskujem, letim, potujem, opazujem
lepoto, ki me obdaja
globino, ki me navdihuje
melodijo, ki me spremlja.
~~~
I research, fly, travel, observe
the beauty that surrounds me
deepness that inspires me
the melody that is accompanying me.

Peace be with you
***

How adults sees me and how I look to a 6 years old Angela :)

About me

V angleščini je lep izraz »storyteller«, kar bi prevedeno pomenilo pripovedovalca zgodb, govornika in kako lepše zaobjeti fotografijo, ki v eni sliki pripoveduje celotno zgodbo, zgodbo lepote tega planeta, zgodbo naših obrazov in zgodbo, ki neguje Dušo. Od tod prihaja tudi slogan Dotik lepote v trenutku večnosti.

web page: almiracatovic.com

In the English language, there is a beautiful term called »storyteller« that capture the essence of photography and that whole story in one captured moment that can speak to us in many ways. That’s why for me photography is telling stories, stories of this beautiful planet and people and mainly stories that nurture our Souls. And from here comes slogan The touch of beauty in a moment of eternity.

***

Education | Izobrazba

Doctoral study in Psychology, Ljubljana, Slovenija.
The master of business administration  MBA at Inseec, Paris, France.
University diploma, Faculty of Economics and Business, Maribor, Slovenija.

***

Colaboration | Ponudba

V sklopu ponudbe lahko izbirate med različnimi fotografskimi storitvami kot so fotografiranje različnih dogodkov, portreti, družinske zgodbe, otroci, poroke in zaroke, krsti in rojstni dnevi ter seveda fotografiranje z našimi štirinožnimi ljubljenčki. Za podrobnejši pregled ponudbe in prodajo printov klikni na: PONUDBA.

Custom prints of the landscape, nature and travel photography are displayed on the website almiracatovic.com where you can choose among beautiful captures. The frame, material type as well as the size can be tailored to your needs. In case you would like to collaborate or if you have any questions, prepositions, etc let me know: catovic.almira@gmail.com.

***

Just in case | Za vsak slučaj 

Vse informacije (članki, prispevki, zgodbe) in slikovno gradivo (fotografije, ipd.), objavljeno na tem blogu, so predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Vse pravice so pridržane. Prav tako ni dovoljeno reproduciranje in distribuiranje kakršnekoli vsebine. Brez privolitve avtorja ni dovoljeno kopirati, prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene.

All information and images (photos, etc..) published on this blog are subject to copyright or other intellectual property protection. All rights reserved. It is also not allowed to reproduce and distribute and without the consent of the author may not be copied, reproduced,  duplicated or distributed for commercial purposes.

***

Avtorske pravice in pogoji uporabe

Vse vsebine, ki so objavljene na spletnem dnevniku, blogu almiracatovic.wordpress.com in/ali spletni strani almiracatovic.com ali so avtorsko zaščitene in se smejo uporabljati zgolj v obsegu in na način, kot določa zakonodaja, ki ureja varstvo avtorskih pravic, in v skladu s pogoji uporabe vsebin, kot so opredeljeni v nadaljevanju. Imetnik vseh navedenih avtorskih pravic je Almira Ćatović. Besedila, članki in reportaže, fotografije, avdio in video posnetki se ne smejo uporabljati, če za to nimate izrecnega pisnega soglasja. Navedene vsebine so last Almire Ćatović, razen če ni navedeno drugače.

Kratko citiranje in povzemanje vsebin je vedno dovoljeno, dokler je citat ali povzemanje v mejah razumnega, pri čemer je razumna dolžina citata največ tri stavke, ki pa hkrati ne smejo presegati 50 odstotkov dolžine vsebine, ki jo citirate ali povzemate. Pri citiranju ali povzemanju morate navesti avtorja vsebine in spletno stran. Daljše povzemanje vsebine ali citiranje v tiskanih ali elektronskih medijih je dovoljeno le po predhodni odobritvi in z izrecnim pisnim soglasjem. Avtor v skladu z veljavno zakonodajo izrecno prepoveduje, da se brez izrecnega pisnega soglasja reproducira v tisku ali spletni obliki. Širjenje vsebine na socialnih omrežjih je dovoljeno, kadar vključite elektronsko povezavo na originalno vsebino (almiracatovic.wordpress.com ali almiracatovic.com). Za pridobitev morebitnega soglasja in za seznanitev s pogoji uporabe, pišite na naslov catovic.almira@gmail.com.

***

Social media channels

1 2 3 4 5 6 7 8 9

~~~

۞

kode

***

۞

4 comments

  1. hvala :)
    včeraj sem naletela na tvoj blog in sem resnično uživala ob razkrivanju tvojih pogledov

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: