3. Družine

In family life, love is the oil that eases friction,
the cement that binds closer together,
and the music that brings harmony.

Friedrich NietzscheDRUŽINSKA FOTOGRAFIJA

Igrivi, radovedni ali nagajivi otroški obrazi so izjemno darilo za vso družino in eden od izvirnih načinov, kako okrasiti svoj dom s fotografijami, na katerih se nahajajo prav vsi družinski člani. Fotografiranje lahko poteka pri vas doma ali v okrilju čudovite narave ali na vam posebni lokaciji z rekviziti ali brez. Celotno fotografiranje je prilagojeno ritmu otroka in željam staršev. Pri fotografiranju nastane vsaj 50 fotografij, vse pa so tudi profesionalno obdelane. Fotografije prejmete v roku treh do petih dni, v digitalni obliki preko strani, ki omogoča enostaven prenos velikih datotek, na izbiro pa je tudi oblikovanje družinske foto knjige. Primer foto knjige je podan na povezavi: družinske zgodbe.


FOTOGRAFIRANJE ROJSTNODNEVNIH ZABAV

Spomini na rojstne dni so vsekakor posebno doživetje in dragoceno darilo, še posebej, ko otroci odrastejo in bodo tako imeli shranjen dragocen spomin praznovanja svojih prvih rojstnih dni. Fotografiranje zaobjema celotno dogajanje in otroško razigranost, od torte do daril in otroških igric ter rojstno-dnevnih portretov. Fotografiranje poteka na lokaciji praznovanja rojstnega dne, in sicer od začetka praznovanja do njegovega zaključka, pri čemer nastane med 50 do 80 fotografij, vse fotografije pa so tudi profesionalno obdelane. Fotografije prejmete v roku treh do petih dni, v digitalni obliki preko strani, ki omogoča enostaven prenos velikih datotek. Na izbiro pa imate tudi oblikovanje foto knjige, pri čemer dobite knjigo na vpogled, preden gre v tisk. Vsekakor priporočam rezervacijo termina takrat, ko boste praznovanje načrtovali. Primer foto knjige je podan na povezavi: praznovanje rojstnega dne.


FOTOGRAFIRANJE SV. KRSTA

Poseben dan lahko ovekovečite s kakovostnimi fotografijami celotnega obreda, fotografiranja krščenca s svojo družino in vsemi navzočimi sorodniki. Ustvarjene fotografije so enkraten spomin na izjemen dogodek ter dragoceno darilo za vso družino. Pri fotografiranju krsta nastane med 50 do 80 fotografij, vse fotografije pa so tudi profesionalno obdelane. Fotografije prejmete v roku treh do petih dni, v digitalni obliki preko strani, ki omogoča enostaven prenos velikih datotek. Na izbiro pa imate tudi oblikovanje foto knjige, in sicer A4 format, pri čemer dobite knjigo na vpogled, preden gre v tisk. Primer foto knjige je podan na povezavi: sv. krst.


Podrobnejši izbor fotografij je podan na spletni strani: DRUŽINICE.

Kontakt: info@almiracatovic.com

***

Na sončno nedeljsko popoldne se je zbrala prelepa družinica in ovekovečila radostne spomine: DRUŽINSKA RADOST.

***

Čudovito praznovanje krsta in novega družinskega člana: SV. KRST.

***

Lahkotno in igrivo se je na sobotnem pikniku igrala družinice, kjer so nastale tudi prave umetnine: PRELEPO DRUŽINSKO ŽIVLJENJE.

***

V času naših babic so porodi doma bili nekaj vsakdanjega, danes pa je tovrstna izkušnja prej izjema kot pravilo. In takšno presenečenje je doživela Bernarda ko je v jutranjih urah čutila popadke in deset dni pred rokom rodila doma: POROD DOMA.

***

Prihod otroka in prva izkušnja starševstva : PRIHOD NOVOROJENČKA.

***

Fotografije rojstnih dni so vsekakor posebno doživetje in dragoceno darilo, še posebej, ko se sprehajamo skozi svoje prve spomine: PRAZNOVANJE ROJSTNODNEVNIH ZABAV.

 


%d bloggers like this: