3. Družinske zgodbe


This slideshow requires JavaScript.

“In family life, love is the oil that eases friction, the cement that binds closer together, and the music that brings harmony.”
~ Friedrich Nietzsche ~

 

Družinske zgodbe

Fotografije na najlepši način zaobjamejo in ovekovečijo dragocen trenutek ter ustvari radosten spomin. Igrivi, radovedni ali nagajivi otroški obrazi so izjemno darilo za vso družino, posebej babice in dedke in eden od izvirnih načinov, kako okrasiti svoj dom s fotografijami, na katerih se nahajajo prav vsi družinski člani. Fotografiranje lahko poteka pri vas doma ali v okrilju čudovite narave ali na vam posebni lokaciji z rekviziti ali brez. Celotno fotografiranje je prilagojeno ritmu otroka in pa željam staršev. Pri fotografiranju nastane 30 fotografij, vse pa so tudi profesionalno obdelane. Fotografije prejmete v roku treh do petih dni, v digitalni obliki preko strani, ki omogoča enostaven prenos velikih datotek, na izbiro pa je tudi oblikovanje družinske foto knjige.

Praznovanje rojstnega dne

Spomini na rojstne dni so vsekakor posebno doživetje in dragoceno darilo, še posebej, ko otroci odrastejo in bodo tako imeli shranjen dragocen spomin na praznovanje svojih prvih rojstnih dni. Fotografiranje zaobjema celotno dogajanje in otroško razigranost, od torte do daril in otroških igric ter rojstno-dnevnih portretov družinskih prijateljev. Fotografiranje poteka na lokaciji praznovanja rojstnega dne, in sicer od začetka praznovanja do njegovega zaključka, pri čemer nastane med 50 do 80 fotografij, vse fotografije pa so tudi profesionalno obdelane. Fotografije prejmete v roku treh do petih dni, v digitalni obliki preko strani, ki omogoča enostaven prenos velikih datotek; na izbiro pa je tudi oblikovanje rojstno-dnevne zabave v obliki foto knjige.

Sv. Krst

Poseben dan lahko ovekovečite s kakovostnimi fotografijami celotnega obreda, fotografiranja krščenca s svojo družino in vsemi navzočimi sorodniki ter po želji tudi zabave po prejemu Sv. Krsta. Ustvarjene fotografije so enkraten spomin na izjemen dogodek ter dragoceno darilo za vso družino. Vsekakor priporočam rezervacijo termina takrat, ko boste krst načrtovali. Pri fotografiranju krsta nastane med 50 do 80 fotografij, vse fotografije pa so tudi profesionalno obdelane. Fotografije prejmete v roku treh do petih dni, v digitalni obliki preko strani, ki omogoča enostaven prenos velikih datotek. Na izbiro pa imate tudi oblikovanje foto knjige, in sicer A4 format (ležeče), pri čemer dobite knjigo na vpogled, preden gre v tisk. Primer foto knjige je podan na povezavi: KRST.

 

Preglednejši izbor fotografij je podan na spletni strani: DRUŽINICE.

Kontakt: info@almiracatovic.com

***

 

Na sončno nedeljsko popoldne se je zbrala prelepa družinica in tako so nastali so radostni spomini: DRUŽINSKA RADOST.

***

 Prelepa družina se je zbrala in praznovala krst družinskega člana: SV. KRST.

***

Lahkotno in igrivo se družinica je zabavala na sobotnem pikniku, kjer nastale so tudi prave male umetnine: PRELEPO DRUŽINSKO ŽIVLJENJE.

***

V času naših babic so porodi doma bili nekaj vsakdanjega, danes pa je tovrstna izkušnja prej izjema kot pravilo. In takšno presenečenje je doživela Bernarda ko je v jutranjih urah čutila popadke in deset dni pred rokom rodila doma: POROD DOMA.

***

Prihod otroka in prvo izkušnjo starševstvo so pred objektivom ovekovečili : Valentina ∞ Brina ∞ Bojan.

***

Fotografije rojstnih dni so vsekakor posebno doživetje in dragoceno darilo, še posebej, ko se sprehajamo skozi spomine svojih prvih rojstnodnevnih zabav: PRAZNOVANJE ROJSTNODNEVNIH ZABAV.

***

 

%d bloggers like this: