Matias de Stefano: Kdo smo, zakaj smo tu in kam gremo


1 (13)

Leta 2011 sem prvič slišala za ime Matias de Stefano in si ogledala njegov video, kjer me je fasciniral s preprostim in sproščenim načinom predavanja, v katerem je podal zelo zanimive informacije, ki so me na nek način pomirile, da ni vse tako grozno, kot zgleda. Matias zase pravi, da se od svoje rane mladosti spominjanja dogodkov in realnosti,  ki so se zgodile veliko preden se je rodil in je kot najstnik šel skozi več stopenj spominjanja in prejemanja sporočil iz različnih sfer zavesti ter tako prejel številne informacije, ki zaobjemajo vse naše koncepte realnosti. Med drugim nam je razodel nastanek sveta, kje smo sedaj in načrt za naprej. Več o njem, si lahko ogledaš v posnetku iz predavanja ali pa prebereš na strani Višja vibracija. Par let spremljam njegov blog in facebook skupino, pri čemer sem si pomagala z google translatorjem, kjer sem dobila tako bizarne prevode, da se mi je zdelo bolje, če bi se naučila španščino. Zdaj predava tudi v angleščini, na njegovem youtub kanalu pa najdeš številna prevedena predavanja.

15.7. je prišel v Ljubljano in naključje je privedlo do tega, da sem dogodek snemala. Glede nato, da ga spremljam kar nekaj časa in da sem pogledala številne video posnetke, sem se počutila kakor da sanjam. V glavnem, posredujem čisto preprost video z namenom prenosa podanih informacij. O čem je govoril, je najbolje da si ogledaš predavanje, ki je razdeljeno na 13 delov.  Žal, se mi je izpraznila baterija, zanimivo, da ravno takrat, ko je začel govoriti o Evropi, poziciji držav in kako vlogo te imajo, tako da  tega dela, ki je zame bil najbolj pomemben, nimam na posnetku.

Če želiš, se lahko pridružiš facebook skupini Harwitum Slovenija in morebiti ob naslednji priložnosti izveš, zakaj si za mesto rojstva izbral, to državo, kakšno vibracijo in vlogo nosi in zakaj je bilo zate pomembno, da si se rodil, rodila tam, kjer si se in predvsem, kako se transformirati. Glede nato da predava po celem svetu posredujem njegovi strani, kjer lahko prideš do informacij: Harwitum in Ghan ter Facebook-Harwitum. Vsekakor zahvale Matiasu, da je prišel v Slovenijo in pri tem delil svoje znanje in prenesel sporočilo naprej, sem hvaležna za to izkušnjo. Prav tako zahvala Mateji in Lukeju Klančniku za organizacijo in da sta ga pripeljala v ta mali košček raja, in seveda Karmen Rus, ki je imela prevajalski maraton. Veseli me, da sem srečala in spoznala zanimive dušice, ki so se predavanja udeležile; hvala vsem za lepo druženje in do ponovnega srečanja.

***

In English:

In year 2011, I heard for the first time name Matias de Stefano and watched his video, where I was fascinated by the simple and relaxed way of lectures, in which he gave very interesting information that was somehow reassured me that all is not as bad as it looks. Matias says for himself that he remember events and realities that have occurred much before he was born, and as a teenager he went through several stages of remembering and receive messages from different spheres of consciousness, and thus received a lot of information that encompass all of our concepts of reality. Among other, he revealed  us the creation of the world, where we are now and plan for the future. More about him, you can find in video from lecture or read on his website. I followed his blog and facebook group for few years and in doing so I used google translator where I got so bizarre translations that it seems better to start to learn Spanish. Now he teaches also in English and on his youtube channel  you can find a number of translated lectures.

15.7. he visited Ljubljana and by coincidence I filmed that event. It was a little bit strange to film someone who I have been watching on youtube so many times, it felt like being in a dream. Anyway, here is a simple video, with purpose to share information from lecture. Video has 13 parts, unfortunately, battery went empty, just when he started talking about Europe, the position and role that countries in Europa have and what that means. So, sorry for that.

If you wish, you can join facebook page Harwitum and look for the next occasion where you can find out why you chose the place of birth that you have chosen, and to find out what kind of vibration and role this place have and why was it important to you that you were born there and primarily, how to transform ourselves. Given that he teaches all over the world you can get information about his next event on website: Harwitum and Ghan. I would like to thanks Matias for visiting Slovenia and shared his knowledge, I am grateful for that experience. Also, thanks Mateja and Luka Klančnik for the organization and that they brought him to this little piece of eden, and of course I need to mention translator Karmen Rus for having translation marathon nicely done. I am glad that I’ve met many interesting souls on this event, thank you all for nice companionship and until we meet again.

Video: 

part 2  part 3  part 4  part 5  part 6  part 7  part 8  part 9  part 10  part 11  part 12  part 13

 Photos from event: 

1 (1)

1 (2)

1 (3)

1 (6)

1 (7)

1 (10)

1 (11)

1 (12)

1 (13)

*Klikni na PREDAVANJE O LETU 2012

***

۞

P R E B E R I    Š E | Y O U   M I G H T   A L S O    B E   I N T E R E S T E D   I N

Kategorije:Articles | Članki, Events | Dogodki, Good to know | Dobro je vedeti, V I D E OOznake: , , , , , ,

2 comments

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: