2. Children | Otroci


~ Najlepše kar lahko podarimo otrokom je radostno otroštvo. ~

Podrobnejši pregled fotografij je podan na spletni strani: ALMIRA CATOVIC. com

***

V nadaljevanju si poglej fotografije otrok, družinskih zgodb, praznovanje rojstnih dnevov in sv.krsta.

O T R O C I

Fotografije na najlepši način zaobjamejo otroka in ovekovečijo dragocen trenutek na radostno otroštvo. Spomin, ki ga z veseljem pogledamo kot odrasli, nam zbudijo ne samo otroštvo, ampak tudi čarobno otroško doživetje. In tako so igrivi, radovedni ali nagajivi otroški obrazi, izjemno darilo za vso družino, posebej babice in dedke in prav tako izjemen spomin. Fotografiranje lahko poteka v okrilju čudovite narave, pri vas doma ali na vam posebni lokaciji z rekviziti ali brez. Fotografiranje traja eno do dve uri, odvisno od starosti otroka ter koncentracije in seveda razpoloženja. Celotno fotografiranje je prilagojeno ritmu otroka in pa željam staršev, pri čemer se predhodno dogovorimo ter termine uskladimo z vremensko prognozo. Obdelane fotografije prejmete 2-4 dni po fotografiranju, na izbiro pa so trije paketi, prilagojeni različnim željam. Za dodatne informacije in povpraševanja me kontaktirajte na mail@almiracatovic.com.

***

D R U Ž I N S K E   Z G O D B E

Izjemen in intimen dogodek novega družinskega člana priča s fotografijami čutnosti, ki zaobjamejo največji čudež življenja od nosečniškega trebuščka ter pričakovanja, do poroda in fotografiranja celotne družine. Družinska fotografija je čudovito darilo in eden od izvirnih načinov, kako okrasiti svoj dom, polepšati dolg hodnik ali okrasiti steno v dnevni sobi s fotografijami, na katerih se nahajajo prav vsi družinski člani. Stil fotografiranja je prilagojen vašim željam, reportažni, umetniški, klasični način ali kombinacija naštetega. Fotografiranje lahko poteka v okrilju čudovite narave, pri vas doma ali na vam posebni lokaciji z rekviziti ali brez. Fotografiranje traja eno do dve uri, odvisno od starosti otroka ter koncentracije in seveda razpoloženja. Celotno fotografiranje je prilagojeno ritmu otroka in vašim željam, pri čemer se seveda predhodno dogovorimo ter termine uskladimo z vremensko prognozo. Obdelane fotografije prejmete 2-4 dni po fotografiranju, na izbiro pa so trije paketi, prilagojeni različnim željam. Za dodatne informacije in povpraševanja me kontaktirajte na mail@almiracatovic.com.

***

NOSEČNICE in NOVOROJENČKI

Izjemen in intimen dogodek priča s fotografijami čutnosti, ki opisujejo največji čudež življenja. Tako fotografije nosečniškega trebuščka in pričakovanje novega družinskega člana, kot fotografije novorojenčka zaobjamejo lepoto družine in ljubezni, čigar plod je otrok. Stil fotografiranja je prilagojen vašim željam, reportažni, umetniški ali kombinacija naštetega. Celotno fotografiranje je prilagojeno ritmu otroka in vašim željam, pri čemer se seveda predhodno dogovorimo o željah in načinu. Obdelane fotografije prejmete 2-4 dni po fotografiranju, na izbiro pa so trije paketi, prilagojeni različnim željam. Za dodatne informacije in povpraševanja me kontaktirajte na mail@almiracatovic.com.

***

P R A Z N O V A N J E   R O J S T N E G A   D N E

Spomini na rojstne dni so vsekakor posebno doživetje in dragoceno darilo, še posebej, ko otroci odrastejo in bodo tako imeli dokumentiran spomin, ko so praznovali svoj prvi rojstni dan. Fotografiranje zaobjema celotno dogajanje in otroško razigranost, od torte do daril in otroških igric ter rojstnodnevnih portretov družinskih prijateljev. Fotografiranje poteka na lokaciji praznovanja rojstnega dne, in sicer od začetka praznovanja do njegovega zaključka. Profesionalno obdelane fotografije prejmete 2-4 dni po dogodku. Vsekakor priporočam rezervacijo termina takrat, ko boste rojstnodnevno zabavo načrtovali, in sicer na mail@almiracatovic.com.

***

S V E T I  K R S T

Poseben dan lahko ovekovečite s kakovostnimi fotografijami celotnega obreda, fotografiranja krščenca s svojo družino in vsemi navzočimi sorodniki ter po želji tudi zabave po prejemu Sv. Krsta. Ustvarjene fotografije so enkraten spomin na izjemen dogodek ter dragoceno darilo za vso družino. Profesionalno obdelane fotografije prejmete 2-4 dni po dogodku. Vsekakor priporočam rezervacijo termina takrat, ko boste krst načrtovali, in sicer na mail@almiracatovic.com.

***

۞

%d bloggers like this: