Med radovednimi puheci

Zapuščen in zavržen mucek, star par mescev, išče ljubeč dom; rešila ga je frendica, ki ga žal ne more posvojiti, je pa mucku našla začasen dom in oskrbo v Zrkovcih, pri g. Miru, velikemu ljubitelju živali, predvsem ptic. Da bi mucek našel hitreje dom, so nastale te fotografije, na katerih je mala črno-bela kepica še čisto prestrašena.

Kot sem omenila, je g. Miro ljubitelj ptic in na njegovem dvorišču se sprehajajo najbolj nenavadne vrste, med katerimi so me čisto fascinirale vrste kokošk in puhastih petelinov, predvsem pa oranžna kepica, ki me spominja na tistega rumenega ptiča iz otroške oddaje Sesame street. Črna ptica z belimi pikicami je afriška kokoš, male rjave pikice, ki imajo vzorce na perju podobno našim orlom, so južnoameriške kokoši, ki ležejo zeleno obarvana jajca; zavetje pa so tukaj našli tudi golobi invalidi. Zraven ptic ima tudi osla ter eno najbolj simpatičnih vrst kozic, mini koze in zanimivo, da obstajajo tudi mini ovni, ki se prav tako sprehajajo na njegovem dvorišču. Sedaj je pri njemu zavetje našel tudi čisto prestrašen črno-beli mucek, ki išče ljubeč dom.

068 151 750 je številka na katero se oglasi g. Vamberger Miro, v kolikor želiš dati mucku prelep in ljubeč dom; lahko pa to objavo posreduješ naprej in tako pomagaš mucku, da pride čim prej do nove družinice.

ALMIRACATOVIC.COM


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: