Minny

Eno najlepših bitjec nosi ime Minny. Ko je bila še dojenček, jo je nekdo vrgel v gozd in pustil da umre. Rešila jo je mimoidoča deklica, ki je mislila, da je videla miško, saj je psička bila tako majhna in tako je Minny dobila tudi ime. Napadana je bila s strani raznih parazitov in ljubeči ljudje so se trudili in jo rešili. Preko fb strani so ji iskali ljubeč dom in tako se je Minny iz Bosne preselila v Slovenijo, kjer se je s svojo milino, igrivostjo, borbenostjo in lepoto dotaknila številnih, ki smo jo srečali.

Tukaj je našla svoj novi dom in postala najbolj prisrčen družinski član, pri čemere resnično ne razumem, kako je nekdo imel srce odvreči mladička v gozd! Če morebiti iščeš psička in novega družinskega člana, vsekakor predlagam posvojitev in da se takim pikecem omogoči lepši začetek in ljubeč dom, saj ljubezen, ki jo dajejo je neprecenljivih razsežnosti. Minny.

(Slovenian above | English below)

This beautiful being was thrown in a forest as a puppy, with inevitable death she had luck as some girl found her and saved her. She named dog Minny, because of small size, and at first, she thought it was a sequencing mouse. Minny was in really bad shape and with a lot of the help of loving people, she got medical treatments and was put for adoption. She found a loving family in another country and become a family member. If you are looking for a dog, why not adopt one, because gratitude goes both ways. Today Minny is part of the family and she brings joy wherever she goes. 


ALMIRACATOVIC.COM


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: