Valentina ∞ Brina ∞ Bojan


1a

Imela sem priložnost fotografirati prijateljico Valentino, ki jo poznam več kot 10 let, pa vendar sem jo tokrat videla v čisto novi vlogi, v vlogi mame. Pred dobrimi štirimi meseci se je njej in njenemu partnerju Bojanu rodila nova prelepa dušica Brina. Velik sonček z očmi, skozi katero se vidi celotno vesolje. Zanimivo naključje glede številk je bilo prisotno na zapestnici, ki jo novorojenček dobi ob rojstvu, na kateri je številka 1977, ki je zaporedna številka rojstva Brine, hkrati pa je ta številka letnica rojstva Valentine. Zanimiva igra številk.

Zame starševstvo pomeni najbolj odgovorno delo na tem planetu in skozi to prelepo mlado družino sem videla, kakšno delo je v resnici to. Valentina in Bojan sta kakor dve ptički, ki konstantno skrbita za svoje gnezdece in majhno ptičico, pri čemer sta pozorna na vsak njun gib in glas. Ko opazuješ osebo, ki jo poznaš iz drugega časa, lahko vidiš, kako se je spremenila, in ne vem, ali je to posledica materinstva ali naravnega osebnega procesa, vendar sem videla Valentino, kako je postala nežnejša in hkrati veliko močnejša, kakor da so se ji uganke življenja razodele in pri tem stvari postavile na svoje mesto. Občudovala sem njo, njeno ženstvenost in levinjo v njej.

Globoko se me je dotaknilo zavedanje skozi njeno izkušnjo; hvaležna sem za uvid in da sem lahko fotografirala prelepo družinico, kjer sem opazovala nekaj najbolj naravnega na tem planetu, in hkrati nekaj tako mističnega.

Ker gre za intimne fotografije, teh nisem objavila, ampak posredujem le par fotografij družine saj se mi zdi pomembnejše, da je tako majhen otrok zaščiten pred različnimi pogledi. Vse, kar lahko rečem je, da ima Brina celotno vesolje v očeh.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

~~~

Če želiš prejemati zanimive informacije, se lahko prijaviš na novičke s klikom na ikonico:

blogmailing-in-roka

kode

۞

P R E B E R I    Š E | Y O U   M I G T H   A L S O   L I K E

1-11-21-31-41-51-61-71-81-9

Kategorije:[PORTRAITS|Portreti]Oznake: , , , , , , ,

4 comments

  1. čudovito opravljeno, lepo napisano in upam, da še ponovimo dogodivščino! Hvala ti, da imamo fantastične slike za naš družinski album, za našo malo srečo :-)))))

  2. Hvala tebi za prelepo izkušnjo :D

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: