Astrološka napoved za 2013

Na povezavi si http://vimeo.com/66710283# si lahko ogledaš astrološko napoved Bern Jurečiča, ki se je orientiral na celoletni slovenski horoskop, ki zajema časovno obdobje od enega rojstnega dne Slovenije do naslednjega, torej od 25.6.2013 do 25.6.2014, sam pravi, da bo druga polovica tega horoskopa spodbudnejša, do takrat pa se bomo še soočali z izzivi.

Posredujem tudi njegovo stran, kjer se lahko prijaviš na tedenski horoskop, za katerega se vedno znova čudim, ker tako precizno zadene: http://www.astrology.si


ALMIRACATOVIC.COM


1 komentar

  1. Zmanjševanje obdavčitve dela, da se spodbudita zaposlovanje in gospodarska rast, je že poudarjeno v letnem pregledu rasti za leto 2011[10] in sklepih Evropskega sveta iz marca 2011[11]. V tem okviru imajo pomembno vlogo „zelene davčne reforme“, ki zajemajo povečanje deleža okoljskih davkov, delež drugih davkov pa zmanjšujejo. Na podlagi okoljske obdavčitve se lahko uskladijo tudi prizadevanja za fiskalno konsolidacijo s spodbujanjem prestrukturiranja na gospodarstvo, gospodarno z viri. Kljub temu povprečni delež okoljske obdavčitve v skupnih davčnih prihodkih v EU od leta 1999 na splošno upada, leta 2009 pa je dosegel stopnjo 6,3 %[12].

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: